Medlemsnytt - Afrikagrupperna

Medlemsnytt

Handlingar inför årsmöte maj 2021

Årsmöte 2021

Handlingar till Afrikagruppernas Årsmöte 2021

(542 Kb)

Förslag till ny styrelse m.m

Bilaga 1

(116 Kb)

Arvodering av ordförande

Bilaga 2

(70 Kb)

Årsrapport 2020

Bilaga 3

(13 Mb)

Årsmötesprotokoll 2020

Bilaga 5

(474 Kb)

Protokoll extra Årsmöte 2021

Bilaga 6

(383 Kb)

Kallelse årsmötet 2021

Årsmötet ger dig som medlem möjlighet att påverka vårt arbete, träffa andra medlemmar och diskutera för oss viktiga frågor. Årsmötet är högsta beslutande organ i vår organisation. Årsmötet 2021 kommer även detta år att hållas digitalt på grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer till föreningar om att hålla årsmöten och andra större sammankomster digitala till och med 30 juni 2021.

För att undvika långa dagar framför skärmen kommer vi dela upp årsmötets program i två moduler. Under söndagen 30 maj hålls årsmötesförhandlingarna och under måndagen 31 maj, klockan ca. 17–19, hålls en workshop med fokus på Afrikagruppernas identitet och varumärkesbyggande.

Vi hoppas att du har möjlighet att delta under bägge dagarna. Mer information om det digitala formatet, workshopen samt schema för dagarna kommer. 

Du som är medlem, representant för medlemsorganisation eller stödgrupp är välkommen att delta på årsmötet. Din röst är viktig. Vi ses!

/Solidaritetshälsningar, Afrikagruppernas styrelse 

Ps. Anmäl dig till årsmötet senast 7 maj HÄR 

Medlemskap

Kontakta oss! Oavsett om du behöver anmäla byte av adress, har frågor om ditt medlemskap eller har synpunkter på hur vi kan förbättra vårt arbete så är du välkommen att kontakta oss. Vill du betala din medlemsavgift eller bli Afrikapartner? Nedan har du flera alternativ.

Bli Afrikapartner och stöd oss genom autogiro för minst 20 kr/mån 
Bli medlem genom gåvoshopen
Bli medlem genom att sätta in 240 kr på PG 82 95 52-9
Bli medlem genom att Swisha 240 kr till 900 33 77 och skriv ”Medlem” i meddelandefältet

Falun Afrikagrupp
Falu Afrikagrupp i prideparaden

Vill du engagera dig?

Vi har lokalgrupper på olika orter runtom i Sverige där medlemmarna engagerar sig på sin fritid för en rättvis värld. Aktiviteterna varierar beroende på medlemmarnas intressen. Läs mer om våra lokalgrupper om du är intresserad av att engagera dig mer!

Aktivitetsfonden

Aktivitetsfonden finns till för att stödja engagemang och aktivism på lokal nivå. Ansökningar sker löpande under året och du kan högst ansöka om 10 000 kr.

Har du som medlem en idé du vill genomföra? Läs aktivitetsfondens riktlinjer och fyll i ansökningsformuläret. Har du frågor mejla medlem@afrikagrupperna.se

STÖD OSS