Solidaritetspriset på Schysst Jul!  - Afrikagrupperna

Evenemang

Solidaritetspriset på Schysst Jul! 

Varje år utser Afrikagrupperna en person, organisation eller initiativ för att inspirera och uppmuntra till mer praktisk solidaritet och medmänsklighet – och detta år är inget undantag!

I samband med Schysst Jul – en julmarknad som anordnas av Svalorna Latinamerika med syfte att uppmärksamma mänskliga rättigheter och miljöfrågor som drivs av de organisationer och företag på plats, kommer vi ta tillfället att dela ut detta års Solidaritetspris. Detta vill ni inte missa, så sväng förbi och hylla de som visar på stor medmänsklighet och solidaritet i sitt arbete, låt dig inspireras! 

Utöver prisutdelningen, kommer Afrikagrupperna också vara på plats och sälja diverse gåvor, så som kalendrar för 2023 med motiv av tre konstnärer från Sydafrika, frökort med både julmotiv och annat färgglatt – också från Sydafrika, handgjorda armband från Namibia, och mycket mer! Det är ett utmärkt tillfälle att påbörja julhandlingen och köpa något som är unikt till dina nära och kära. Förutom en fin julmarknad så finns det även möjlighet att engagera, stötta och lära sig om de rättvisefrågor som vi och andra arbetar med.  

Hoppas vi ses där, varmt välkommna!

När: 
3 december 10-16, prisutdelningen sker 15:30  
4 december 10-15 

Fri entré 

Var:  ABF-huset, Sveavägen 41 – Lokalen är tillgänglighetsanpassad. 

Om evenemanget

Datum: 3 DEC 2022

Tid: 10.00 – 16.00

Plats: ABF Stockholm

Stad: Stockholm

STÖD OSS