Kurs på Färnebo Folkhögskola - Afrikagrupperna

Evenemang

Kurs på Färnebo Folkhögskola

Företagens makt och vårt motstånd

Hur använder storföretag sitt allt större inflytande till att driva igenom sina agendor och vinstmaximera? Vilka lyckade metoder har vi för att slå tillbaka? Med hjälp av aktivister och experter från södra Afrika och Sverige tar vi reda på det tillsammans. Välkommen till en kurs som ges av Afrikagrupperna och Färnebo folkhögskola om företagens makt och våra möjligheter till aktivt motstånd!

Kursen har tre träffar under hösten 2021 varav två är digitala och en är på plats i Färnebo folkhögskola.  

Träff 1: 25 oktober (digitalt)
Träff 2: 30-31 oktober (i Österfärnebo) 
Träff 3: 15 november (digitalt)

Kostnader: En anmälningsavgift på 200 SEK är obligatorisk för att behålla din plats. Övriga kostnader mat, resa (inom Sverige) och boende täcks av Afrikagrupperna för de 25 först anmälda. OBS! Begränsat antal platser gäller. 

Färnebo folkhögskola är freds-, miljö- och solidaritetsrörelsens folkhögskola. En mötesplats för människor som vill lära sig mer om globala frågor, rättvisa och förändring.

Anmäl dig eller läs mer här:
https://farnebo.se/kurser/foretagens-makt-och-vart-motstand/

Om evenemanget

Datum: 30 OKT 2021

Plats: Färnebo Folkhögskola

Stad: Österfärnebo

Lantarbetare på strejk under jordbruksupproret 2012/13 i Sydafrika. Krav på levnadslön och trygg anställning. Denna demonstration var i Citrusdal, Western Cape och organiserades av Food Sovereignty Campaign som stöds av SPP Foto: Agnes Nygren
STÖD OSS