Hundrafyrtioåttatusen tack! - Afrikagrupperna

Nyhet 2019-02-14

Hundrafyrtioåttatusen tack!

Årets utdelning från Swedbank Humanfond sker idag på alla hjärtans dag. Afrikagrupperna får 148 000 kr och vill tacka alla sparare som valt oss som förmånstagare. Pengarna kommer att göra stor skillnad för vårt arbete.

Vill du också stötta Afrikagrupperna med ditt sparande?

Genom ideellt fondsparande kan du på ett enkelt sätt bygga upp ett sparkapital med möjlighet till god avkastning, samtidigt som du stöttar vår verksamhet och låter ditt sparkapital bidra till en bättre värld. Afrikagrupperna får två procent av ditt sparkapital varje år. Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst.

Swedbank Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank. Det är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Läs mer och kom igång med ditt sparande hos Swedbank Humanfond

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

STÖD OSS