Att testamentera är ett bra sätt att ge som många inte tänker på. Alla kan testamentera en del av sina tillgångar, och du kan själv välja precis hur mycket eller lite du vill ge. Att upprätta ett testamente är oftast ganska enkelt, men det är viktigt att se till att allt blir rätt för att du ska kunna vara säker på att det blir som du vill.

Frivilligorganisationernas insamlingsråd har samlat mycket matnyttig information om att skriva testamente och testamentera till goda ändamål på hemsidan Goda Testamentet. De erbjuder också rabatter på olika tjänster för att ta fram och förvara ditt testamente på ett säkert sätt.

Om du vill veta mer om att testamentera till Afrikagrupperna eller har frågor, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig. Du kan också mejla direkt till anna.nordstrand@afrikagrupperna.se eller ring Anna Nordstrand på  072 076 74 03

Vi blir glada om du berättar för oss om du skriver in Afrikagrupperna i ditt testamente så vi får möjlighet att tacka dig.

I samarbete med Lavendla erbjuder de reducerade priser på juridiska dokument. Lavendla Juridiks jurister hjälper dig personligen och ser till så att allt blir juridiskt korrekt utifrån din specifika situation.
Läs mer här: https://lavendla.se/afrikagrupperna/

* Obligatoriskt fält att fylla i.