Påminnelser och pepp inför Sikhula Sonkes aktiviteter

Fick mail från aktivistgruppen bakom Wendy och Dawids besök i Sverige! Här ett utdrag:

”Sikhula Sonke är ju som ni vet i Sverige och sprider sin revolutionära glöd över landet. Kom och häng med på grejer, vi behöver bli fler som står upp för lantarbetares rättigheter och gör våra röster starkare och vackrare!

Glöm inte att anmäla er till seminarit på tisdag i Gamla stan 13-14.30, kring ansvarsfullt företagande i vinbranschen! Sikhula Sonke, Systembolaget, Fair Trade och Rättvis Vinhandel kommer att prata. Kom dit och ställ viktiga frågor och diskutera. Vi bjuder på fika! Se mer info om seminariet på länken nedan:
http://www.afrikagrupperna.se/pa-gang-just-nu/details/287-oeppet-seminarium-om-ansvarsfullt-foeretagande-i-vinbranschen

För er som inte redan Gillar Rättvis vinhandel på facebook gör det och få uppdateringar om programmet och Sikhula Sonkes besök i Sverige:
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Rattvis-Vinhandel-2011/181219788576129

Måndag 24/1 kl 8.00 på morgonen träffas vi utanför Systembolagets huvudkontor, Kungsträdgårdsgatan 14 för att peppa igång inför Sikhula Sonkes möte med Systembolaget kl. 9! Kvällen innan, kl. 18.00 träffas vi i Stockholm LS lokaler för att prata ihop oss och fixa plakat och skrika slagord. Adressen är Lehusens gränd 4, nb.

Onsdag 26/1 kl 12-13 är det öppet lunchseminarium med Sikhula Sonke på Södertörns Högskola i samarebte med Vänsters Studentförbund. Sal MC213. Vi bjuder på lunchmacka!

Fredag 28/1 kl. 10-12 ses vi i Riksdagens lokal mittpoolen för föreläsning och diskussion om lanarbetares situation, facklig kamp och rättvis vinhandel. Arrangeras av Rättvis Vinhandel 2001 och Vänsterpartiets riksdagsledamot Amineh Kakabaveh. Vi bjuder på fika! Efter seminariet delar vi vykort i city och gör stan revolutionär! Föranmälan krävs till riksdagsseminriet till anastasia.sward@riksdagen.se/tfn: 08-786 45 76

Tveka inte att höra av er till kampanjen och Sikhula Sonke om ni har frågor eller vill ses på andra tider, vi hänger runt på stan mest hela tiden så bara att skicka ett mess så kommer vi och tar en kaffe,stöttar upp en facklig förhandling, ockuperar ett hus eller ger en massage. Ring 0737141808.

Lördag 29/1 kl. 18-03 blir det Solidaritetsfest och kombinerad avskedsfest för Sikhula Sonke hemma hos kampanjen i Vårberg. Adressen är Vårbergsvägen 185, 2 tr. Det finns mat, dryck, filmer, skivor och kärlek till en billig peng. Kom och skaka loss med oss och förgyll denna kväll! Wendy ger smakprov från nya skiva Women’s liberation!

För alla er som varit engagerade i kampanjen kan ansöka om reseersättning för att komma till Stockholm och träffa Sikhula Sonke, hör bara av er till Emy i så fall på emy_astrand@hotmail.com eller på 0737141808.

Kolla in precis upplagd artikel på Aftonbladet!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8442932.ab

Trevlig helg, vi ses på barrikaderna!
Sprid gärna detta mejl till alla ni känner!
/Kampanjgruppen”

Recommended Posts