Hjälp Afrikagrupperna förändra människors liv i södra Afrika – gå med i vår panel

Nu har du chansen att stödja Afrikagrupperna bara genom att svara på frågor!

Afrikagrupperna har, genom God Handling som vi sedan tidigare haft en samarbete med, en panel du kan gå med i för att stödja oss. Som medlem i panelen kommer du att få marknadsundersökningar från externa företag och varje genomförd undersökning generar pengar direkt till Afrikagrupperna. Du kan själv välja hur ofta du vill bli inbjuden till undersökningar. Det är helt gratis att gå med i panelen och du kan när som helst lämna den. Du anmäler dig här.

Genom att ge av din tid och delta i undersökningar genererar du pengar till våra projekt. På så vis stödjer du inte bara Afrikagrupperna, utan du är även med och förändrar människors liv i södra Afrika. Med hjälp av relativt lite pengar kan vi tillsammans uppnå fantastiska resultat, som när vårt stöd hjälpte Victoria Ndepeta i Angola att förändra sitt liv.

Hon är numera den stolta ägaren till en liten men blomstrande butik. Hos henne kan man få tag på det mesta och på hyllorna trängs färggranna tyger med allt från tvättmedel till sardiner.

Nyckeln till Victorias framgång var att hon fick ett mikrokreditlån på 2 000 kr till mycket låg ränta. Detta var möjligt bland annat genom Afrikagrupperna och det stöd som vi får av dig.

Genom att delta i undersökningar, och genom att få nära och kära att också ansluta sig till panelen, kan vi snart förändra livet för betydligt fler. Känner du någon mer som vill var med och förändra liv, tipsa dem om att registrera sig här.

Som tack för ditt stöd och din vilja att ge personer som Victoria förutsättningar att kunna förändra sina liv, får du även en nyckelbricka – helt gratis!

  • Brickan är gratis i 6 månader.
  • Du väljer sedan själv om du vill förlänga.
  • Kostnaden är 69 kr/år. 25 kr går direkt till Afrikagrupperna per förlängning.

Din åsikt är guld värd – Afrikagrupperna får 5-35 kr per svar!

Du kan ytterligare stödja Afrikagrupperna genom att handla från över 180 välkända nätbutiker via Godhandling.se. Varje köp ger pengar till Afrikagrupperna utan att det kostar extra för dig. Exempel: CDon, Bokus, Scandic, NetonNet, InkClub, Hotels.com, LensWay. Det enda du behöver göra när du handlar är att först gå in på godhandling.se, välja butik och Afrikagrupperna som organisation.

Tack för att du stödjer Afrikagrupperna och välkommen till vår panel!

Recommended Posts