Tillbaka i Sverige

photoEfter fem händelserika och lärorika månader i Windhoek, Namibia är vi nu tillbaka i Sverige. Vi, Karin, Stefan och Johanna har gjort praktik på Afrikagruppernas partnerorganisationer NAPPA (Namibia Planned Parenthood Association) och LaRRI (Labour Resource and Research Institute) i Namibia. Vi har haft en otroligt bra och givande tid i Windhoek och vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter om vår tid i Namibia och Afrikagruppernas partners och deras viktiga arbete. Vill du eller vet du någon som vill höra om Namibia och vår praktik? Kontakta Afrikagrupperna eller oss direkt här! Vi kommer att vara tillgängliga under våren för föreläsningar eller andra evenemang så tveka inte!

Är du också intresserad av att göra praktik  i södra Afrika? Sök Afrikagruppernas praktikantprogram för 2014, annonsen ligger ute här!

 

Vill du som vi vara med och stödja jobbet mot fattigdomens orsaker och en orättvis världsordning? Bli medlem i Afrikagrupperna och stöd våra partnerorganisationer i södra Afrika!

Recommended Posts