Engagera dina vänner för rättvisa!

AGförmot_webbÄr du medlem i Afrikagrupperna? Då är du en av drygt 1200 personer som varje dag bidrar till kampen mot fattigdom och förtryck genom ditt medlemskap. Stort tack! Du kanske själv har sett hur orättvisor slår mot människor och känt att du vill bidra till en förändring? Vi är jätteglada över att du har valt solidaritetsarbete genom Afrikagrupperna för att göra detta!

Nu behöver vi din hjälp för att få Afrikagrupperna att växa. Ju fler medlemmar vi är, desto mer kan vi förändra. Visst är det väl så att du känner någon i din familj eller vänskapskrets som också brinner för rättvisa? Som kanske skulle vilja bli medlem i Afrikagrupperna, men som inte har kommit till skott? Eller som kanske helt enkelt behöver få frågan? Vi frågar gärna!

Från vår hemsida kan du fylla i din väns kontaktuppgifter. Vi hör sedan av oss till din vän med information om vad vi arbetar för och erbjudande om att bli medlem. Genom att hjälpa oss att bli fler fördubblar du ditt stöd och ger oss mer kraft att förändra.

Apartheids fall gjordes möjligt av solidaritetsrörelsen som Afrikagrupperna var och är en del av. Vi behöver bli fler som bekämpar de orättvisor som finns nu. Ditt stöd i vår medlemsvärvning är viktigt och bidrar till att förändra liv för många i södra Afrika. Allting verkar omöjligt till dess att det är gjort, sa Mandela. Nu gör vi det omöjliga tillsammans!

Klicka här för att fylla i din väns kontaktuppgifter

P.S. Vi stödjer arbetares rätt till shysta löner och arbetsvillkor. Därför får du och dina vänner som blir medlemmar varsitt presentkort på 100 kronor att köpa schyst producerade varor för.

Soft Zone – naturliga hudvårdsprodukter

Helträttbutiken – Ekologiskt, rättvisemärkt och närproducerat

Green & grejerna – Sveriges största fair trade shop på nätet

Recent Posts