Lansering av Webbskola om EUs handelspolitik och dess effekter på afrikanska länder– Gå den och lär dig mer

I och med det stundande EU-valet den 25 maj där våra svenska representanter ska väljas in, tar vi på Afrikagrupperna chansen att göra vår röst hörd och ställa krav på kandidaterna att verka för en mer rättvis och hållbar handels- och investeringspolitik mellan EU och utvecklingsländer runt om i världen.

Därför har vi sammanställt en namninsamling med fyra olika krav som vi anser att våra politiker ska arbeta med, för att på så sätt skapa en mer rättvis och deltagande handel där utvecklingsländernas intressen tas i större beaktning. Idag lanserar vi därför vår webbskola som behandlar EUs globala handels- och investeringspolitik där deltagare får veta mer om konsekvenserna av den rådande politiken.

Så, anmäl dig till vår webbskola här, för att på så sätt få veta mer om varför du bör skriva på vår namninsamling och därmed verka för en mer rättvis och medveten ekonomisk handelspolitik. En politik som främjar de länder som behöver det istället för att kättja fast dem i en fortsatt beroendesituation.

Glöm inte att dela, tillsammans kan vi påverka till det bättre!

Väl mött, Oscar Idman

Praktikant, Afrikagrupperna

Recent Posts