Sista chansen att söka mitt jobb i Angola!

Den 15 Augusti (om en vecka!) är sista dagen att söka min tjänst som koordinatör samt tjänsten som informatör/programhandläggare i Angola.

Att jobba i Angola är ytterst stimulerande, utmanande, spännande och utvecklande. Afrikagrupperna samarbetar nära tillsammans med sju lokala organisationer inom de tematiska områdena hiv/aids, jämställdhet, demokrati och försörjning med ett övergripande fokus på landsbygdsutveckling i provinserna Benguela, Malanje, Moxico och Luanda. Jobbet innebär många resor för att kontinuerligt träffa partnerorganisationer och deras målgrupper vilket i sin tur ger en djup inblick i hela Angola som land.

2012 kommer bli ett spännande år att bo och arbeta i Angola då landet går till sitt andra demokratiska val i september. Dessutom fortsätter Angola att stabiliseras i och med att freden blir mer långvarig, infrastrukturen förbättras i snabb takt och civila samhället stärks vilket i sin tur gör att arbetet som Afrikagrupperna stöttar via partners blir än mer viktigt och aktuellt. Om du dessutom tycker att det är intressant att upptäcka en sprakande musikscen och inte är rädd för att snöra på din nya dansskor tycker jag absolut att du ska söka någon av tjänsterna i Angola!

För mer information och ansökningsformulär gå in på Afrikagruppernas hemsida.

/Erika

Recent Posts