Skapa en digital insamling till Världens Barn!

Afrikagrupperna är en del av Världens Barn, en unik insamlingskampanj. Via Världens Barn-insamlingen stöttar Afrikagrupperna AMODEFAs arbete för barn och ungas tillgång till ungdomsvänliga hälsokliniker och lokalanpassad sexualundervisning i skolor.

Vill du engagera dig i insamlingen för Världens Barn? Vad kul!
Två enkla och säkra sätt att bidra till insamlingen i dessa tider av sociala restriktioner är att
1) skapa en digital insamlingsbössa eller att 2) skapa en unik Swishkampanj.

Så här gör du!

Digital bössa

Skapa en digital bössa på bossan.varldensbarn.se. Klicka på Starta engagemang och fyll i formuläret. Glöm inte att ange ”Afrikagrupperna” i namnet på insamlingen, tillexempel ”Göteborgs Afrikagrupp”, eller ”Pelle, Afrikagrupperna”. Observera att namnet på bössan måste vara unikt!

Det går att skapa en unik QR-kod för din bössa som kan avläsas med en mobilkamera. Vid avläsningen av QR-koden kopplas en till den digitala bössan.

Swishkampanj

Skapa en QR-kod som funkar i Swish-appen här: https://www.swish.nu/skapa-qr-kod. Tänk på att ange ”BARN Afrikagrupperna” i meddelandefältet och ”901 95 06” som mottagare.

När du skapat din swishkampanj eller din digitala bössa är det bara att börja sprida den i dina nätverk! Kanske kan du utmana någon du känner att också starta en kampanj och se vem som kan få in mest pengar? Lycka till!

Foto: Marta Mahumane, AMODEFA, Moçambique

Recent Posts