Praktisera hos Afrikagrupperna

Afrikagrupperna är en solidaritetsorganisation som arbetar för en värld där alla människor har lika rättigheter och möjligheter att påverka sin vardag och framtid. Genom vår verksamhet förändras och förbättras tusentals liv varje dag.

Afrikagrupperna söker två praktikanter för praktik på vårt kontor i Stockholm våren 2019. För att vara aktuell för praktik hos oss behöver du göra detta inom ramen för en utbildning i relevant område, alternativt som en påbyggnadskurs efter din utbildning.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Afrikagruppernas arbete med insamling, kommunikation och kampanjarbete. På Afrikagrupperna är vi måna om att praktiken blir så bra som möjligt för både praktikant och handledare, därför är varje plats anpassningsbar utefter praktikantens kompetensområden och intressen.

Du har ett intresse för:
• att se helheten av insamlingsarbetet i en ideell organisation och trivs med att projektleda vissa delar
• att utveckla vår digitala närvaro och att utveckla och göra våra webbplatser mer tillgängliga och interaktiva
• att engagera och inspirera nya och gamla medlemmar i kampanjer
• att organisera event och seminarium

Som person är du kreativ och noggrann och du trivs i en miljö där du bidrar till utveckling. I praktiken ingår även viss administration relaterad till insamlings- och kommunikationsarbetet.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev (max 1 sid) till recruitment@afrikagrupperna.se senast den 14 november 2018. Märk ansökan med PRAKTIK.

Praktikerna är på oavlönad heltid och är placerad i Stockholm. Praktiken börjar med en introduktionsvecka i januari och avslutas efter överenskommelse i juni.

Om du har några frågor om praktikplatserna är du varmt välkommen att kontakta kommunikationschef Jenny Furusvärd på 08-4427075 eller jenny.furusvard@afrikagrupperna.se.

Välkommen med din ansökan!

Recommended Posts