Praktisera hos Afrikagrupperna

Afrikagrupperna är en solidaritetsorganisation som arbetar för en värld där alla människor har lika rättigheter och möjligheter att påverka sin vardag och framtid. Genom vår verksamhet arbetar vi för en ständig förändring och förbättring i samhället där våra partners verkar. Läs gärna mer om oss på www.afrikagrupperna.se

Afrikagrupperna söker en praktikant för att arbeta i vårt kommunikationsteam på vårt kontor i Stockholm under våren 2018. För att vara aktuell för praktik hos oss behöver du göra detta inom ramen för en utbildning i relevant område. På Afrikagrupperna är vi måna om att praktiken ska bli så bra som möjligt för både praktikant och handledare, därför är praktikplatsen anpassningsbar utefter praktikantens kompetensområden och intressen.

Praktiken är förlagd till Afrikagruppernas kommunikationsteam. Visst fokus kommer ligga på den kampanj inom mat, mark och fröer som är pågående, men arbetet kommer även innebära löpande arbetsuppgifter inom kommunikation, insamling och program. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara med och utveckla Afrikagruppernas utåtriktade arbete du kommer vara en viktig del i arbetet med att engagera nya och befintliga medlemmar i Afrikagrupperna.

För den här praktiken ser vi gärna att du är en kreativ person som gillar att inspirera och engagera andra. Du har vana att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med kommunikation eller event tidigare. Kunskaper om Afrikagruppernas fokusområden och/eller portugisiska är meriterande.

Ansökan

Skicka ditt CV och motivationsbrev till recruitment@afrikagrupperna.se senast den 25 april 2018. Märk mailet med PRAKTIK.

Praktikerna är oavlönad på heltid och är placerad i Stockholm. Praktiken börjar med en introduktionsvecka i september 2018 och avslutas efter överenskommelse i januari 2019.

Om du har frågor om rekryteringen kontakta personalhandläggare Linn Malmborg på 08-4427067 eller linn.malmborg@afrikagrupperna.se

Välkommen med din ansökan!

Recent Posts