Ådalen möter flyktingar

Hem » Evenemang » Ådalen möter flyktingar
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Ådalen möter flyktingar

oktober 22 - november 11

Gratis

Ett program med tema islam och hur det är att vara muslim i Kramfors.
Kramfors Bibliotek vecka 43 eller 45 – datum uppdateras när det är bestämt. Se kontaktuppgifter nedan för mer information.
Ett samarbete med Kramfors bibliotek, IKF och NBV.

Ådalens Afrikagrupp har ett 60-tal medlemmar i Väster-Norrland. Vi ordnar studiecirklar och informationsmöten om situationen i olika länder i Afrika och har varje år filmdagar på Svanö med aktuell afrikansk film. Ådalens Afrikagrupp är engagerad i Fair­trade och säljer rättvisemärkta vid möten, höst- och julmarknader och liknande evenemang. Överskottet från försäljning och insamlingar går till Södra Afrikainsamlingen pg 90 03 37-7 och till partnerorganisationen ENMTs arbete med by- och skolbibliotek i Ganda i Zimbabwe. Ådalens Afrikagrupp samarbetar ofta med andra grupper och institutioner som Svanö kulturförening, FN-föreningen, kyrkan, Sida och biblioteken på orten. Tillsammans med andra organisationer och lokalpolitiker vill vi utveckla Härnösand som Fairtrade City samt verka för att Kramfors ska få sitt Fairtrade City-diplom.

Vill du veta mer om Ådalens Afrikagrupp eller bli medlem, kontakta adalen@afrikagrupperna.se eller Berit Wiklund 070-298 02 47

Detaljer

Börjar:
oktober 22
Slutar:
november 11
Pris:
Gratis

Arrangörer

Ådalens Afrikagrupp
Kramfors Bibliotek
IKF
NBV

Plats

Kramfors bibliotek
Kramfors, Sverige + Google Map
Kontakta oss!

Hör av dig till oss om du undrar något om vår verksamhet, insamling eller hur du blir medlem.

Not readable? Change text. captcha txt