Praktisera hos Afrikagrupperna

Afrikagrupperna söker en praktikant för att arbeta med vårt kampanjarbete ifrån vårt kontor i Stockholm under våren 2018. För att vara aktuell för praktik hos oss behöver du göra detta inom ramen för en utbildning i relevant område. På Afrikagrupperna är vi måna om att praktiken ska bli så bra som möjligt för både praktikant och handledare, därför är praktikplatsen anpassningsbar utefter praktikantens kompetensområden och intressen.

I denna praktik kommer du vara en viktig del i arbetet med att engagera nya och gamla medlemmar i Afrikagruppernas kampanj med fokus på rätten till mat, mark och fröer. Inom ramen för denna praktik ingår organisering av event, seminarium och relaterad administration.  Vi ser gärna att du är en kreativ person som gillar att inspirera och engagera andra och trivs med utåtriktat arbete. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med seminarieverksamhet eller liknande tidigare. Kunskaper om matsuveränitet, landgrabbing eller närliggande ämnen är meriterande.

Ansökan

Vänligen svara på dessa frågor i din ansökan:

  1. Vad motiverar dig att söka denna praktik på Afrikagrupperna?
  2. På vilket sätt skulle en praktik på Afrikagrupperna komplettera din utbildning?
  3. Vilka av dina tidigare erfarenheter skulle vara användbara i denna praktik på Afrikagrupperna?
  4. Hur ser du att du kan bidra till Afrikagruppernas kampanjarbete?

Skicka ditt CV och ansökan till recruitment@afrikagrupperna.se senast den 27 oktober 2017. Märk mailet med PRAKTIK.

Praktikerna är på oavlönad på heltid och är placerad i Stockholm. Praktiken börjar med en introduktionsvecka i januari 2018 och avslutas efter överenskommelse i juni 2018.

Om du har några frågor om rekryteringen är du varmt välkommen att kontakta personalhandläggare:

Linn Malmborg på 08-4427067 eller linn.malmborg@afrikagrupperna.se.

Välkommen med din ansökan!

Recommended Posts